INFORMATIE OVER HET BESTELLEN

Wij hebben geprobeerd onze website zo makkelijk mogelijk te maken voor onze klanten. Zoals je kunt zien hebben wij geen webshop. Wij houden het liever informeel en gemakkelijk.

  1. Kies jouw product op de productenpagina.
  2. Vul het offerteformulier in of gebruik onze WhatsApp knop.
  3. Wij nemen contact met jou op om alle stappen door te nemen totdat jij tevreden bent met het eindproduct.
  4. Betalen gaat gemakkelijk via WhatsApp. Na de betaling ontvang je een factuur per e-mail.
  5. Wij maken/drukken jouw product en verzenden deze z.s.m.
  6. Geniet van jouw drukwerk naar keuze.

Bij Nubedrukken.nl leveren wij alle bestellingen gratis binnen NL en BE! Je leest het goed ja… helemaal gratis. Dus ook niet verwerkt in de prijzen, maar gewoon gratis.

Nubedrukken.nl streeft ernaar om jouw bestelling binnen 4 werkdagen te drukken, verwerken en leveren. Echter kan er soms vertraging oplopen door externe factoren waar wij geen invloed op hebben, zoals transport.

Onze bestellingen worden geleverd door DHL. Zij leveren meestal de eerstvolgende werkdag.

Aangezien wij geen webshop hebben, vraag je op de pagina van het product een offerte aan. Wij nemen dan contact met jou op om alle stappen door te nemen, totdat jij tevreden bent met het eindproduct.

Nadat jij akkoord hebt gegeven over het product, ontvang je van ons een betaalverzoek voor de bestelling. Als de betaling binnen is, sturen wij een factuur naar jou toe per e-mail. Daarna stropen wij de mouwen op en gaan wij jouw bestelling klaarmaken en opsturen.

Zo simpel gaat dat bij Nubedrukken.nl

Uiteraard. Nadat wij de betaling van jou bestelling binnen hebben, ontvang je van ons een factuur per e-mail. Omdat wij niet met een webshop werken, ontvang je geen orderbevestiging per e-mail, maar wel per bijvoorbeeld WhatsApp.

Geen moeilijke stappen via een webshop, lekker informeel en gemakkelijk.

INFORMATIE OVER BETALINGEN

Aangezien Nubedrukken.nl geen webshop heeft, maken wij een betaalverzoek voor jou aan die je via de WhatsApp ontvangt. Nadat wij de betaling hebben ontvangen, krijg je een factuur per e-mail.

Als je nog niet hebt betaald voor jouw bestelling, kan je jouw bestelling zonder een reden op te geven wijzigen of annuleren. Nadat wij de betaling hebben ontvangen, kan je jouw bestelling niet meer aanpassen of annuleren.

Zodra de bestelling is verstuurd met DHL, ontvang je per WhatsApp een track&trace link van ons. Hierop kan je precies zien wat de status van jouw zending is.

Wij hebben geen invloed op externe transport. Als het druk is bij DHL, kan jouw pakketje vertraging oplopen.