Algemene informatie

Telefoon:+31 (0) 6 18 05 70 03
IBAN/SEPA Nummer:NL48 INGB 0009 3439 42
BIC Nummer:INGBNL2A
Banknaam:ING
Kvk-nummer:74916106
Btw-identificatienummer:NL002419078B21
E-mail:info@nubedrukken.nl
E-mail bestanden:info@nubedrukken.nl

Er zijn standaard kosten verbonden aan het bellen van ons 0618057003 nummer.

Het grootste deel van het assortiment dat Nubedrukken.nl aanbiedt, vindt u terug op de site. Een klein deel van ons assortiment staat niet online. Neem gerust contact op met de klantenservice als uw reclame-uiting er niet bij staat.

Bestelproces

Nubedrukken.nl vindt het belangrijk dat iedereen gemakkelijk drukwerk kan bestellen. Dus voor zowel zakelijke als particuliere bestellingen kunt u bij ons terecht. De prijzen zijn voor iedereen gelijk.

Heeft u vragen over onze producten, het bestellen of de bestanden? Neem dan contact op met onze klantenservice.

U betaalt de prijs die u krijgt. Zelfs de verzending van uw bestelling zit bij de prijs inbegrepen. Nubedrukken.nl kan de prijzen zo laag houden doordat we uitgaan van goede aanlevering van bestanden en een vlotte en volledige betaling. Vooruitbetalen en betalingen gaan door middel van een verzoek tot betaling of op factuur. Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Al onze voorwaarden zijn overzichtelijk weergegeven op onze algemene voorwaarden pagina. Deze voorwaarden zijn tevens op aanvraag bij Nubedrukken.nl verkrijgbaar. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Nubedrukken.nl behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden te wijzigen.

Bij het plaatsen van een bestelling vragen wij altijd om een correcte drukbestand. Nadat je een bestelling hebt geplaats, kun je de bestanden mailen naar info@nubedrukken.nl . Heb je geen ontwerp/bestand? Wij werken samen met internetbureau Webcos. Hier kunnen professionele ontwerpen gemaakt voor jouw drukwerk!

Bestellen

U kunt bij ons via de mail, whatsapp of een offerte via de website. Neem gerust contact op met de klantenservice als u er niet uitkomt.

 1. Zoek jouw product op de productenpagina.
 2. Vul het offerteformulier in naast het product of gebruik onze WhatsApp knop om een bestelling te plaatsen.
 3. Wij nemen contact met jou op om alle stappen door te nemen totdat jij tevreden bent met het eindproduct.
 4. Betalen gaat gemakkelijk via WhatsApp of per mail. Na de betaling ontvang je een factuur per e-mail.
 5. Wij maken/drukken jouw product en verzenden deze z.s.m.

Aangezien wij geen webshop hebben, vraag je op de pagina van het product een offerte aan. Wij nemen dan contact met jou op om alle stappen door te nemen, totdat jij tevreden bent met het eindproduct.

Nadat jij akkoord hebt gegeven over het product, ontvang je van ons een betaalverzoek voor de bestelling. Als de volledige betaling ontvangen is, sturen wij een factuur naar jou toe per e-mail. Daarna stropen wij de mouwen op en gaan wij jouw bestelling klaarmaken en opsturen.

Zo simpel gaat dat bij Nubedrukken.nl. Snel en voordelig drukwerk bestellen.

Ja, we sturen altijd een orderbevestiging naar het e-mailadres waar u mee heeft besteld. Als u bij het invoeren van uw persoonlijke gegevens een extra e-mailadres opgeeft, sturen wij u ook een orderbevestiging naar het andere e-mailadres.

U kunt ons een WhatsApp bericht sturen naar 0618057003 of mailen naar info@nubedrukken.nl. De status kan zijn:

 • wachten op betaling
 • wachten op bestanden
 • in behandeling
 • in druk
 • is verzonden
 • afgerond

Bestanden

U mag zelf weten in welke programma’s u de ontwerpen maakt. Zolang u het bestand maar opslaat als (of exporteert als) een pdf-bestand. Voor hulp bij het opslaan van uw bestand kunt u altijd de klantenservice raadplegen.

Er zijn erg veel bestandstypes beschikbaar. Voor online drukwerk wordt vaak geadviseerd om een pdf-bestand aan te leveren, omdat alle opmaakelementen hierbij altijd behouden blijven. Hieronder lichten we de meest voorkomende bestandstypes uit en noemen we enkele voor- en nadelen.

PDF (populair)

PDF is het meest gangbare bestandtype voor online drukwerk. Probeer altijd PDF aan te leveren.


Kenmerken:

 • Behoud van vectoren.
 • Behoud van transparanties.
 • Beperkte bestandsgrootte.
 • Behouden van opmaak/layout.

TIFF / TIF

Bij TIFF/TIF gaan er weinig details verloren. Veelal gebruikt voor kleding en foto’s.


Kenmerken:

 • Behoud van transparanties.
 • Weinig detailverlies.
 • Forse bestandsgrootte.
 • Bestaat uit pixels.

JPG / JPEG

Bij het opslaan naar JPG gaan er altijd details verloren. Vooral gebruikt voor foto’s.


Kenmerken:

 • Te exporteren als PDF.
 • Kleuren zijn altijd RGB.
 • Lage resolutie.
 • Open werkbestanden.

.psd / .ai / .indd

Lever nooit open bestanden aan, exporteer deze altijd naar een drukklaar pdf-bestand.


Kenmerken:

 • Te exporteren als PDF.
 • Forse bestandsgrootte.
 • Verschil tussen versies.
 • Open werkbestanden.

Wij werken samen met internetbureau Webcos. Hun zijn specialisten in het maken van ontwerpen die 100% geschikt zijn voor het drukken van jouw bestelling. Het contact zal direct via Webcos verlopen.

Betaling en facturen

Nee, wij hanteren geen minimum aankoopbedrag.

Bij Nubedrukken.nl werken wij altijd met een vooruitbetaling. Nadat u een bestelling heeft geplaatst, krijgt u een verzoek tot betaling via de WhatsApp of per mail. Deze kunt u met elke bank in Nederland betalen. Na de betaling ontvangt u een factuur per mail.

VooruitbetalenU maakt het volledige bedrag inclusief btw over naar IBAN-nummer NL48 INGB 0009 3439 42 t.n.v. ELM BUSINESS o.v.v. uw factuurnummer. Zodra uw betaling is ontvangen, gaan we met uw bestelling aan de slag.Gratis
Op                                    rekeningU kunt ook achteraf betalen. We gaan dan wel meteen na bestelling met uw drukwerk aan de slag. Het bedrag dient wel betaald te worden alvorens wij de bestelling verzenden.€ 10,-
Let op: bovenstaande prijzen zijn exclusief btw.

De factuur van uw bestelling krijgt u meteen na het betalen. Dit kan per mail en WhatsApp. Bent u de factuur kwijt? Neem contact op met onze klantenservice.

Uiteraard staat het btw-bedrag duidelijk vermeld op de factuur. Zo kunnen bedrijven de btw correct invoeren in de administratie.

Ja, wij vragen een vooruitbetaling voor alle bestellingen.

Levertijden en verzending

Om het drukwerk veilig bij u te krijgen, zorgen wij voor een goede en stevige verpakking. Voor kleiner drukwerk worden dozen op maat gemaakt. Dit scheelt verpakkings- en opvulmateriaal en ruimte bij de bezorgdienst. Andere bestellingen worden in stevige standaarddozen of – als het grote bestellingen zijn – op pallets verstuurd. Verzending gaat doorgaans via DHL en is gratis.

Nubedrukken.nl rekent geen extra kosten voor het bezorgen van uw bestelling.

Dit verschilt per product. U krijgt altijd een indicatie voordat u een bestelling plaatst. Deze indicatie telt bij complete aanlevering van o.a. bestanden en een volledige betaling. Alleen volledige werkdagen tellen mee. Doorgaans zij n de levertijden 4-5 werkdagen.

Nee. U kunt wel zelf het afleveradres per bestelling bepalen, maar niet de afleverdag. Uw bestelling wordt in de meeste gevallen door DHL bij u thuisbezorgd. Een dag voor levering ontvangt u een track&trace code per mail.

Ja. Het is geen probleem om per bestelling een ander bezorgadres in te vullen. Dit kan in heel Nederland en België zijn.

Ja. Als u wilt weten wat de verzendkosten zijn voor leveringen aan het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Het drukwerk wordt bezorgd door DHL op het opgegeven bezorgadres. DHL bezorgt op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur.

Voor vragen over de zending kan contact met ons worden met ons, niet rechtstreeks met DHL. Wij kunnen als verzender vervolgens contact opnemen met DHL om het één en ander uit te laten zoeken.